Presentem ycom MÚSICA, el nou espai musical del projecte

Compartir

Amb ganes de seguir creixent aquest cop ho fem amb una temàtica que poc havíem tocat fins ara. No es tracta d’una nova categoria de les 6 ja existents, sinó d’una nova estratègia global del projecte relacionada amb la música, l’entreteniment digital, concerts i esdeveniments.

Volem aprofitar el potencial musical del país i explicar com la indústria de la música s’està transformant gràcies a Internet i les noves tecnologies, parlant de consells per comprar cançons online, pàgines web per descobrir-ne de nova, consells de descàrrega, xarxes socials musicals, aplicacions relacionades, seguretat i legislació. Però també, i sobretot, parlarem de cançons, grups, festivals i cantants catalans, nous i de sempre.

El primer i principal espai on es podrà veure tot això és l’usuari de twitter @ycomMUSICA, antigament @concertscat1, un antic projecte que hem incorporat. Aquest canal tindrà vida i serà molt dinàmic, amb contingut creat en gran part pe, que envien les cançons que estan escoltant, noves descobertes fetes, quedades per concerts, enllaçant els videoclips de moda o les noves tendències del sector.

El segon canal i que avui presentem és el nou perfil d’Spotify d’ycom.cat. Regularment presentarem noves llistes de cançons per acompanyar i complementar les notícies, com ara les cançons catalanes més trobades a Shazam, els videoclips més escoltats a YouTube, bandes sonores de pel·lícules, etcètera. Però també llistes temàtiques que farem amb les vostres aportacions, gràcies a les xarxes socials i als concursos que anirem fent.

Tot i ja està al mes de febrer, la primera llista que compartim és un resum variat del 2014, amb cançons catalanes. Una primera tirada de 15 cançons que anirem ampliant amb les aportacions que ens envieu al twitter @ycommusica o deixant un comentari en aquesta publicació. Les idees també són benvingudes.

I tot això ho farem amb la col·laboració de l’Oriol Puig (@pumocat) i altres professionals del món de la música, la fotografia o el periodisme. El projecte musical d’ycom comença però no acaba aquí, ben aviat us anunciarem més novetats al respecte. Som-hi #nowplaying.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: