PRIMAVERA, la pel·lícula documental del @Primavera_Sound

Primavera, la pel·lícula documental del @Primavera_Sound
Compartir

A pocs dies de la catorzena edició del Primavera Sound, ens arriba la pel·lícula documental produïda pel portal musical online PlayGroundMag i la productora audiovisual Centset (Oriol Gallart i Jordi Cabestany).

La pel·lícula ha estat rodada al llarg de les tres últimes edicions del Festival Primavera Sound (2011, 2012 i 2013), i segons ens expliquen els seus creadors, el projecte va sorgir el 2011, coincidint amb la celebració dels 10 anys del Festival.

La idea dels realitzadors era transmetre l’essència i l’esperit del festival de manera vivencial. Amb un gran nombre de col·laboradors van gravar el festival des de l’interior, com a públic. D’aquesta manera s’aconseguia un punt de vista creatiu que encaixa amb l’enfoc global que té la pel·lícula.

El documental combina entrevistes i actuacions amb els artistes assistents al Festival, al llarg d’aquestes tres edicions. The Cure, Jeff Tweedy de Wilco, The Walkmen, The Flaming Lips, Fleet Foxes, Justice, Grimes, Danny Brown, Atlas Sound i Jason Pierce de Sprirituallized, entre d’altres. La pel·lícula recull també les reaccions i vivències del públic assistent d’un festival musical com és el Primavera Sound.

Si sou fanàtics del festival o simplement afeccionats a la bona música apugeu el volum dels altaveus i gaudiu.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: