Primera pista de la pel·lícula del videojoc Sonic

Sonic The Hedgehog Movie
Compartir

Sonic The Hedgehog, el mític videojoc de SEGA, arribarà a la gran pantalla l’any vinent i el portal IGN ha publicat les primeres pistes de com lluirà el personatge.

Aquest dilluns, 10 de desembre, hem pogut veure el pòster oficial de la pel·lícula amb el qual ens podem fer una idea de com es veurà el simpàtic eriçó blau amb la tecnologia de Live Action (com si fos un personatge de carn i ossos).

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Get your first look at Sonic The Hedgehog in his new live action movie.

Una publicación compartida de IGN (@igndotcom) el


El web especialitzat en videojocs i entreteniment ha pogut entrevistar l’equip de producció del film i han remarcat que aquest primer pòster amaga un dels trets característics de Sonic que els ha resultat més “desafiant”: els ulls. Sembla que han hagut de prendre una decisió per adaptar-los a l’estil emprat que no deixarà SEGA “completament satisfeta”, però, com recull IGN, van decidir “tirar pel dret”. Els responsables d’adaptar el videojoc al cinema han explicat que no es veurà com un personatge de Pixar.

Des de la seva publicació, “Sonic” a estat trending topic a Twitter i ha provocat força comentaris de desaprovació entre els usuaris de la comunitat dels videojocs. Sense haver-lo vist completament, molts intueixen que no els agradarà.

Sonic The Hedgehog s’estrenarà cap a finals del 2019.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: