Rànquing del més escoltat a Spotify

Compartir

Quines són les cançons que més ho peten a escala mundial actualment?

Major Lazer segueix imparable al primer lloc amb més de 2.400.000 reproduccions de Lean On, a més de mig milió de distància del segon classificat que és The Weeknd amb el seu nou senzill Can’t feel my face. A poca distància trobem Omi amb Cheerleader, seguit per Wiz Khakifa & Charlie Puth amb See You Again. En cinquè lloc pugen Skrillex, Diplo i Justin Bieber amb Where Are Ü Now, que està triomfant a molts països, entre ells els Estats Units.

També aconsegueix una bona pujada Good For You, el nou senzill de Selena Gomez, que se situa en vuitè lloc. Flo Rida i Robin Thicke, se situen dotzens amb I don’t like it, I love it.

Aquests dies estan sent molt positius per Calvin Harris, que veu com el seu nou senzill How deep is your love, comença a despuntar i ja és un dels 20 més escoltats del planeta. En el costat oposat trobem Maroon 5 amb This summer’s…, que veu com no ha calat tan fort com Sugar o Animals, i una setmana més perd pistonada.

Si vols saber el que més triomfa en alguns dels països de referència ho pots fer clicant aquí.

Pel que fa a casa nostra, no fa massa dies, des de Spotify, incorporaven un mapa interactiu que et permetia saber quines eren les cançons més escoltades en algunes ciutats del planeta, entre elles les quatre capitals de província de Catalunya, així com altres ciutats del territori.

A Barcelona, aquesta setmana el tema més escoltat ha estat En Peu de Guerra d’Els Catarres, seguit per dos temes de Txarango, Músic de Carrer i Compta amb mi. En quart i cinquè lloc, Blaumut amb Bicicletes i El primer arbre del bosc.

A Girona les coses estan molt diferents, amb Germà Negre en primer lloc amb Jo vull ser miss, seguit de Crossing amb Que ens deixin en Pau. En tercera plaça tornen els Germà Negre amb El fugitiu, mentre que el quart torna a ser per Crossing, en aquesta ocasió amb Parem el temps. El cinquè l’ocupen Hora del Joglar amb Sóc Feliç.

A la capital del Segrià, trobem els tres primers llocs amb La Terrasseta de Preixens, seguits de Repúblika Ska amb Som de l’oest i per Pastorets Rock, amb la mateixa cançó.

A Tarragona, Vergüenza Ajena són els qui dominen els tres primers llocs amb peces com Vengo con sueño o Poderte Volver Yo a Ver. Per sota trobem Els Catarres amb Estels al vent i En Peu de Guerra.

Per consultar altres ciutats, ho podeu fer des d’aquí.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: