Regals originals per a Sant Jordi més enllà del llibre i la rosa

Sant Jordi 2016
Compartir

Si tens una persona especial, fes que el teu regal també ho sigui! Encara ets a temps de trobar una opció que et faci guanyar aquest Sant Jordi sense recórrer a les típiques. 

La teva parella és una persona fanàtica de la lectura i va al dia amb els llibres del moment? La teva xicota vol més que una rosa?

Si veus que el dia de Sant Jordi se’t tira al damunt i encara no tens ni la remota idea sobre què regalar, para atenció a aquest llistat on hem agrupat algunes idees originals que se’ns han acudit més enllà dels típics llibres i roses.

Des de pòsters, passant per joies, a llibres amb un significat especial. Segur que trobes el regal a mida!

Pòster del skyline de Barcelona amb Sant Jordi i el drac

Durant l’any hi ha moltes dates especials i segur que en el nostre aniversari o al Nadal ja ens van regalar alguns llibres que encara no hem ni començat i que després no recordem ni quan els vam rebre. Per què no aprofitar Sant Jordi per a fer un regal tan xulo com aquest? Ens donarà servei durant tot l’any i mantindrà l’essència de la diada.

Anell d’un drac de bronze

Seguim canviat el llibre i la rosa per un regal ple de significat. Aquest anell pot ser una bona jugada per partida doble: innoves i potser, fins i tot, ho pots relacionar amb un altre fet que no només sigui Sant Jordi (a Joc de Trons hi ha dracs, oi?).

Joies de rosa

Si el regal és per a una noia i saps que no és gens fanàtica dels animals fantàstics, la rosa és un element que es fa servir en moltes joies. I, en aquest format, no es panseix!

Productes relacionats amb el seu llibre preferit

Com dèiem, pot ser que la persona destinatària del teu regal tingui tots els llibres que vol. Aquests casos, poden ser desesperants, però hi ha un munt d’alternatives! Només cal dedicar uns minuts a la recerca de productes relacionats amb el títol a llocs com Etsy, on podem trobar opcions tan bones com aquest coixí de Harry Potter

… aquest clauer amb les portades de la trilogia d’Els Jocs de la Fam

… o aquesta tassa que faria feliç a qualsevol amant de les sagues lectores.

El llibre sobre la seva sèrie preferida

D’acord, és cert que es tracta d’un llibre; però, és que no hem de renunciar-hi! La qüestió és que en busquem un que tingui significat i englobi altres passions, més enllà de la lectora. (Consell: Signa el llibre i escriu-hi la data perquè no oblidi qui i quan va regalar-li el llibre que tant li va agradar).

SantJordi-Regals

Escapada literària

Admetem que aquesta opció pot ser la més complicada de triar perquè pot resultar la menys econòmica, però pensa-te-la si pots ajuntar dues o tres dates especials. Descobreix quin llibre li agrada més, investiga sobre la història i assabenta’t si hi ha alguna cosa relacionada que es pugui visitar en la realitat. Malgrat que les històries que hi passen acostumen a ser fictícies, molts dels escenaris literaris existeixen o tenen atraccions!

Clara Pariente
Etiquetes: