Rosalia triomfa a la nit dels Grammy Llatins

Rosalia als #LatinGRAMMYs
Compartir

Rosalia ha estat una de les triomfadores de la nit del Latin GRAMMYs. La cantant de Sant Esteve Sesrovires estava nominada en cinc categories i torna de Las Vegas (Estats Units), on va tenir lloc la cerimònia d’entrega, amb dos gramòfons d’or: el de Millor Fusió Urbana i el de Millor Cançó Alternativa, tots dos per Malamente.

A causa la gran quantitat de categories que es premien als Grammy, alguns dels reconeixements s’anuncien abans de la gala televisada i Rosalia va assabentar-se del primer quan era de camí a la catifa vermella. Els agraïments de l’artista catalana van arribar, doncs, a través de les xarxes socials. Més tard, però, va tenir l’oportunitat de pujar a l’escenari de l’MGM Grand Las Vegas quan li van atorgar el segon guardó i va aprofitar el seu discurs per agrair a totes les dones de la indústria la seva tasca.

A més de per a recollir el Grammy, Rosalia va trepitjar també l’escenari de Las Vegas per a interpretar, precisament, l’èxit li ha valgut el reconeixement de l’Acadèmia, Malamente. Marcant-se una de les actuacions més espectaculars de la nit, el públic va poder comprovar que la cantant catalana ha traspassat fronteres per a ser més que una moda.

Clara Pariente
Etiquetes: