RTVE llança una web amb més de 5000 documentals

Compartir

La Corporació de Ràdio i Televisió Espanyola, RTVE, ha presentat una nova web dedicada als documentals. Aquest és un projecte anomenat “Som Documentals“, on cada setmana s’hi podrà nou contingut, amb una vintena d’estrenes. Tot i això, a dia d’avui ja es poden consultar més de 5.000 documentals online.

Tots aquests documents es poden veure gratuïtament i estan organitzats per temàtiques, per programes, per tendències i per popularitat. A més a més, RTVE també ha posat a disposició dels navegants una adreça específica per veure documentals en directe mitjançant l’enllaç www.rtve.es/documentales/directo. 

Més enllà del contingut multimèdia,, la nova web de RTVE inclou també un apartat destinat a les notícies relacionades amb noves estrenes de documentals i informació cinematogràfica, destinada a un públic més genèric.

Amb la rebuda d’aquesta notícia , no hi ha cap dubte que RTVE està apostant fort per les noves tecnologies. Recordem que, per exemple, recentment també es va presentar al Museu del Prado un vídeo amb resolució 4K gravat precisament amb la col·laboració de TVE.

Podeu accedir a la web a través d’aquest enllaç.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: