Tot a punt per al XXIV Saló del Manga de Barcelona

XXIV Saló del Manga de Barcelona
Compartir

Aquest dijous, 1 de novembre, és el tret de sortida del XXIV Saló del Manga de Barcelona, un dels esdeveniments que els fans del còmic – i de la cultura japonesa en general – esperen amb més ganes al nostre país. Durant quatre dies, fins al diumenge 4 de novembre, el certament ocuparà 75.000 metres quadrats dels Palaus 1, 2, 2.1, 3.1, 4, 5 i la plaça Univers del recinte de Fira Barcelona Montjuïc.

El paradís dels amants del Manga

El Saló del Manga de Barcelona, organitzat per FICOMIC, oferirà nombroses activitats culturals, així com exposicions, conferències, signatures d’autors, tallers, a més de la participació de destacats autors. Són molts els noms de convidats relacionats amb el manga, l’anime, la música i la cultura japones en general que han accedit participar en aquesta edició com és el cas  d’Akira Himekawa (The Legend of Zelda: Twilight princess), Daisuke Hagiwara (HORIMIYA), Eiki Eiki y Taishi Zaou (Love Stage!!), Masaki Satô (Dragon Ball Z), la parella mexicana de Cosplay, Banana Cospboys, o el grup musical The Samurai Sword Artists Kamui, entre molts d’altres.

El assistents d’aquesta 24ª edició del Saló tindran difícil decidir-se entre l’ampli ventall d’opcions que ofereix el seu complet programa on també trobem diversos concursos i exhibicions de Cosplay (disfresses de personatges del còmic i cultura japonesos) i concerts.

Més enllà dels còmics: Nintendo i la història dels videojocs

En una fira dedicada a homenatjar la cultura japonesa, no és extrany que els videojocs prenguin especial protagonisme. Una edició més, Nintendo compta amb un espai especial de 3.500 metres quadrats dedicats exclusivament als jocs i llicències de Nintendo Switch.

Aquest any, la companyia nipona aprofitarà per a celebrar el llançament d’una nova entrega de Super Smash Bros Ultimate, un autèntic museu del videojoc que incorpora personatges de diferents títols, alguns amb més de 30 anys d’història. Hi haurà més de 100 espais de jocs on els jugadors podran provar aquest nou videojoc i molts d’altres, com Pokémon: Let’s Go, Pikachu!Pokémon: Let’s Go, Eevee! i en primícia, mesos abans del seu llançament l’11 de gener de 2019, el New Super Mario Bros U Deluxe.

A més, els assistents tindran l’oportunitat de conèixer en persona les autores dels manga de The Legend of Zelda, basat en la trentena saga de Nintendo ideada originalment per Shigeru Miyamoto, premi Príncep d’Astúries de la Comunicació i Humanitats 2012.

Super Smash Bros

L’horari de les quatre jornades del XXIV Saló del Manga de Barcelona serà de 9 a 20 h. L’edició anterior, amb 203 expositors, 26 convidats internacionals, 11 exposicions i una extensió de 75.000 metres quadrats, va acoseguir atraure més de 148.000 visitants. Enguany, diverses modalitats d’entrades s’han esgotat abans de l’inici del Saló.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)