Els secrets del Cruïlla 2017

Compartir

Un any més, el Parc del Fòrum de Barcelona acollirà del 7 al 9 de juliol el festival de música internacional i nacional: Cruïlla Barcelona Summer Festival.

 

Durant el segon cap de setmana de juliol arriba a Barcelona la tretzena edició del Festival Cruïlla que durarà tres dies, des del divendres 7 fins al diumenge 9. Des dels seus inicis fins avui dia ha esdevingut un referent de l’estiu a la ciutat catalana i una cita imprescindible per als amants de la música.

 

El Parc del Fòrum serà el lloc on se situaran els 5 escenaris propers al mar des d’on actuaran grups com Jaminoroquai, Pet Shop Boys, Die Antwoord, La Raíz, Morat i Txarango, entre molts altres. A banda dels 40 concerts que hi ha programats, el festival també ofereix moltes altres activitats i mostres de cultura popular, com actuacions de colles castelleres, grafits i jocs cooperatius. Al mateix recinte del Fòrum hi haurà zones de restauració amb opcions culinàries de tot el món, un mercat d’autor amb productes de proximitat i activitats lúdiques per gaudir en família.

 

Pel que fa a les entrades, el preu varia depenent dels dies i del tipus d’entrada. Avui dia es poden trobar des dels 20 € als 130 €. Els menors de 15 anys poden assistir al festival de manera gratuïta si venen acompanyats dels seus pares o del tutor legal. Els menors d’entre 16 i 18 anys han de pagar l’entrada però poden accedir sense acompanyament ni autorització. A més a més, el festival també contempla l’accés a les persones de mobilitat reduïda i per això, adapta les seves instal·lacions perquè tothom pugui gaudir dels concerts de millor manera. Tant els seus acompanyants com els grups de persones que vulguin assistir al festival poder obtenir un descompte de fins al 50% a l’hora de comprar l’entrada.

 

Però la clau de l’èxit de la festa resta en la seva programació musical, una cruïlla de diferents estils -ska, pop, hip-hop, reggae, folk, flamenc o rock-, d’aquí el nom del propi festival.

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: