Com connectar els Joy-Con de Switch a un Pc amb Windows 10

super-mario-bros
Compartir

Els comandaments sense fils de Nintendo Switch resulten molt còmodes i polivalents gràcies a les seves diferents posicions i la seva connectivitat per Bluetooth, a més de comptar amb una avançada tecnologia de vibració, l’anomenada vibració HD. Però més enllà de les seves utilitats en la consola de Nintendo, existeix la possibilitat de connectar els Joy-Con a un PC, sigui portàtil o de sobretaula, a través de la connexió Bluetooth.

Per això, a YCOM, t’oferim un complet tutorial per sincronitzar els Joy-Con de Switch amb un PC basat en Windows 10.

8 passos per connectar els Joy-Con a un PC amb Windows 10

El primer pas que hem de realitzar és comprovar que el nostre PC tingui connexió sense fil a través de Bluetooth, ja que no tots els equips informàtics, ja siguin portàtils o de sobretaula, disposen d’aquest tipus de connectivitat. Per a això simplement hem de:

  1. Dirigir-nos al Panell de Configuració de Windows 10 a través del menú d’inici de Windows
  2. Fem clic sobre la icona de la roda dentada per accedir al Panell de Configuració del nostre PC.
  3. Una vegada dins de Configuració de Windows hem de dirigir-nos a l’opció Dispositius, on podrem configurar tots els perifèrics connectats al nostre equip, ja sigui de forma sense fil via Bluetooth o de forma física a través d’altres ports.
  4. Ara hem de prémer sobre l’opció Bluetooth i altres dispositius situada en la columna de l’esquerra, a través de la qual accedirem a les opcions principals de Bluetooth. Ara hem de prémer sobre Agregar Bluetooth o un altre dispositiu per iniciar el procés de configuració dels Joy-Con de Switch.
  5. Ara s’obrirà una finestra emergent amb fons negre amb el títol Agregar un dispositiu, on podrem triar el sistema per identificar el dispositiu a connectar, en aquest cas, els Joy-Con de Switch. Per buscar els Joy-Con tan sols hem de prémer sobre la primera opció, Bluetooth, i Windows començarà a rastrejar connexions compatibles.
  6. Ara arriba el moment d’agafar el primer Joy-Con que volem aparellar i prémer el botó del comandament dedicat a la connexió Bluetooth, situat en el lateral interior del comandament entre els botons SL i SR, fins que les llums verdes parpellegin.
  7. Quan premem aquest botó, el Joy-Con apareixerà en la pantalla d’Agregar un dispositiu de Windows 10; només hem de prémer sobre l’opció del Joy-Con perquè Windows acabi de configurar l’emparellament del dispositiu; si ens demana un PIN, hem d‘introduir 0000.
  8. Per connectar el segon Joy-Con, tan sols hem de seguir els mateixos passos: el llistat de dispositius connectats en Windows ens informarà de quin és el dret (R) i quin l’esquerre (L).
  9. I ja està, ja podem usar els Joy-Con com a comandaments de control en Windows 10!

 

Fins aquí el tutorial per connectar els Joy-Con de Swirch a un Pc amb Windows 10.

Nosaltres som gamers i fans de Mario Bros, i tu? Quin joc de Mario t’agrada més? No podem quedar-nos només amb un!

Gemma
Etiquetes: