Fes que Siri et canti ‘Bohemian Rhapsody’ de Queen

Siri canta Bohemian Rhapsody de Queen
Compartir

Amb l’estrena de la pel·lícula Bohemian Rhapsody, Queen i Freddy Mercury tornen a estar de moda, però està clar que no és un fenomen nou. Fa més d’un any, van sorgir uns vídeos a YouTube que mostraven com l’assistent de veu d’Apple, Siri, responia a un fragment de la cançó que ara dóna nom al film quan escoltava una part de la seva lletra. Des de Cupertino havien preparat aquest petit homenatge a la llegendària banda, com altres respostes gracioses que, de tant en tant, entretenen els seus usuaris.

Com pots fer-ho?

Aconseguir que Siri “s’atreveixi” amb Bohemian Rhapsody només requereix dues passes:

  1. A la Configuració del teu dispositiu Apple (iPhone, iPad, MacBook…), fixa l’idioma de Siri a l’anglès.
  2. Activa Siri i digues la frase: “I see a little silhouetto of a man” (l’inici del tercer ves de la cançó).

L’assistent de veu et respondrà recitant – no cantant exactament – la resta de la lletra del vers. Si és cert que no segueix la melodia, la resposta sorprèn perquè introdueix “I’m just a poor assistant nobody loves me” (només sóc un pobre assistent, ningú m’estima), quan l’original diu “I’m just a poor boy nobody loves me” (Només sóc un pobre noi, ningú m’estima).

És cert que aquesta funció no ha estat creada expressament per a l’estrena de la pel·lícula sobre la història de Queen (a YouTube es troben vídeos amb data del 2017 realitzant el truc); però és una forma divertida d’interaccionar amb Siri i sorprendre algú aprofitant el moment.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: