“I tu, jugues en català?”, el programa que promou els jocs en llengua catalana

Programa "I tu, jugues en català?"
Compartir

El programa “I tu, jugues en català?” del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) arriba a la sisena edició amb la col·laboració de 18 empreses fabricants, més de 500 establiments que li’n donen suport i una oferta de joguines en català amb prop de 800 productes. L’objectiu de la campanya, iniciada abans de Nadal, és promoure la presència del català en el consum de jocs i joguines, fomentar-ne l’ús entre la ciutadania i fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços.

Objectiu: normalitzar la presència del català a les joguines

Enguany 18 empreses fabricants de joguines del país hi col·laboren, per donar resposta a la demanda lingüística de la clientela i, alhora, per normalitzar la presència de la llengua catalana en el sector. Malgrat això, el CPNL considera que l’oferta de jocs en català encara és reduïda. En aquest sentit, treballa en xarxa entre els 22 centres de normalització lingüística i els comerços i les empreses del territori per aconseguir que cada vegada més empreses de la indústria del joc i la joguina ofereixin els productes en català.

Les famílies d’infants que vulguin disposar de l’oferta de joguines en català tenen a l’abast un catàleg amb prop de 800 productes, que poden consultar al web o mitjançant l’app del programa “I tu, jugues en català?” (IOS i Android). Mitjançant aquesta, s’accedeix a la llista de més de 500 establiments que donen suport al programa, amb l’opció de trobar els més propers a la ubicació de l’usuari. Ambdós canals ofereixen als usuaris la possibilitat de valorar el joc.

App "I tu, jugues en català?"

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: