Sony Mobile s’afegeix a PlayStation com a patrocinador de la Champions

Compartir

Sony ha anunciat l’acord amb la UEFA que permetrà a la gamma de smartphones i tauletes tàctils Xperia coexistir amb PlayStation com a espònsors de les competicions europees de futbol.

Al llarg dels darrers anys ens hem acostumat a associar el logotip de la videoconsola PlayStation a la imatge de la Lliga de Campions de futbol i al seu himne com una d’aquelles imatges icòniques que a molts els fan reviure els grans moments de la història del futbol. Doncs a partir de la temporada vinent i fins al 2018, a la imatge de PlayStation hi haurem d’afegir el logotip d’Xperia.

Sony Mobile Communications s’afegeix a Sony Computer Entertainment Europe en el contracte que lligarà ambdues divisions de la multinacional japonesa com a patrocinadores tant de la Champions League com de la Super Copa de la UEFA, així com de la Lliga de Campions femenina i la Lliga UEFA juvenil.

No és cap secret que Sony està invertint molt en la seva unitat de dispositius mòbils, malgrat que aquesta s’ha d’enfrontar a molta competència per part de marques com Apple i Samsung, que dominen el mercat. Tot i això, Sony s’ha erigit en un jugador a tenir en compte en l’arena dels dispositius mòbils per la seva sèrie de models flagship Xperia Z, tant en smartphones com en tablets, i malgrat la criticada estratègia de treure un model nou al mercat cada sis mesos aproximadament, la meitat de temps que la competència.

L’acord al què han arribat Sony i la UEFA també cobreix la publicitat al lloc web de la institució futbolística, que serà en exclusiva per a les marques de la fabricant japonesa.

Així doncs, i fins al 2018, els amants del futbol tindran ració de PlayStation i Xperia des de la prèvia dels partits fins a les entrevistes i rodes de premsa posteriors, passant pel matx en si mateix.

Guillem Alsina
Etiquetes: