Sony ven Sony Online Entertainment, la divisió de jocs online

Sony Online Entertainment
Compartir

No han estat revelats els números de l’operació, de la qual de ben segur que la multinacional nipona n’ha tret una bona aportació de capital per a les seves arques.

Sony s’ha tret un pes de sobre venent al grup d’inversió Columbus Nova la divisió Sony Online Entertainment, l’estudi creador del joc Everquest, competencia directa del World Of Warcraft.

Columbus Nova ja tenia en el seu catàleg els jocs Rock Band i Dance Center, que havien estat comprats a Viacom.

La nova posseïdora de la divisió d’entreteniment en línia de Sony tindrà tot el dret a llançar jocs per a altres videoconsoles (Xbox, gamma Nintendo) i dispositius mòbils sota el nom de Daybreak Game Company, el qual prendrà l’antiga divisió de Sony ara com a divisió de Columbus Nova.

Aquesta operació s’afegeix a la que la mateixa Sony ja va fer amb la seva divisió de fabricació de PC’s Vaio. I és que la multinacional japonesa és de les empreses que més noten la crisi oberta en el sector tecnològic no ja per motius econòmics (crisi global), si no pel canvi de formes en la manera en què consumim tecnologia, una metamorfosi deguda als continguts digitals i a l’adveniment dels smartphones.

Els detalls financers de l’operació no han estat revelats, però de ben segur que Sony n’ha tret una important aportació de liquidesa per a les seves arques.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: