Steam Music, l’última novetat de Valve

Compartir

Valve ha anunciat l’arribada de Steam Music a SteamOS i el mode Big Picture. En els darrers mesos hi ha hagut rumors que Steam oferiria la seva pròpia plataforma musical, però ja s’ha aclarit que, de moment, ens haurem de conformar amb poder reproduir la nostra biblioteca musical.

Steam Music pretén ordenar les pistes de la nostra biblioteca musical per artista i discos, permetent reproduir mentre estem jugant des del propi Steam. És a dir, sense tenir la necessitat de canviar d’aplicació.

Steam Music Steam Music

De moment es desconeixen dates i detalls sobre el llançament d’aquest servei de Valve. El que sí sabem és que hi haurà una beta tancada a la qual s’accedirà mitjançant invitació . Aquestes invitacions seran enviades aleatòriament als usuaris de la comunitat oficial de Steam Music.

Aquest és un altre clar exemple de la lluita de diferents companyies per tenir un lloc en els salons de les nostres cases. Es busca oferir més que els competidors. I Valve aposta per donar facilitats als gamers sense fer-nos pagar res a canvi, simplement usant el que ja tenim .

El sistema de música és el primer pas de Valve per al creixement de la seva plataforma, que també promet continguts relacionats amb el cinema i la televisió en el futur. Estem segurs que els usuaris de Steam estaran encantats amb el futur de la plataforma .

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: