Steam: Com recuperar jocs esborrats per sempre

com-recuperar-jocs-esborrats-per-sempre-a-steam
Compartir

Gràcies a la nostra guia, ja podràs recuperar videojocs esborrats de forma permanent en el teu compte d’Steam sense cap problema; i és que si en un altre tutorial t’ensenyarem a  eliminar jocs de la biblioteca digital de la popular plataforma de Valve Corporation, en aquesta ocasió podrem fer l’acció inversa, és a dir, recuperar aquells jocs que ja no volíem en el nostre compte. Es tracta d’un procés bastant similar però que requereix uns passos específics perquè puguem recuperar les llicències de jocs eliminats anteriorment.

A més, podem recuperar els jocs tant des de la web oficial d’Steam com des de l’aplicació oficial de la plataforma en PC.

A continuació, a YCOM, t’expliquem com recuperar videojocs esborrats per sempre del teu compte d’Steam.

Com recuperar jocs esborrats a Steam

El primer pas per a recuperar videojocs esborrats a Steam és accedir a l’aplicació oficial de la plataforma de Valve. Una vegada dins, prem sobre l’opció Ajuda de la barra d’opcions superior per a desplegar diverses entrades.

 • Ara prem sobre l’entrada Suport d’Steam, situada en primer lloc des de dalt.
 • Accediràs a una pàgina amb diverses opcions de Suport per a Steam, on en primer lloc apareixeran opcions relacionades amb els últims jocs als quals has jugat en la plataforma de Valve.

Però el que ens interessa és recuperar un joc esborrat de forma permanent del nostre compte o biblioteca digital

 • Per a això prem el botó blau de generosa grandària Jocs, software, etc, situat sota els suggeriments.
 • Accediràs a una nova pàgina en la qual se’t preguntarà pel joc o producte amb el qual tens algun problema a Steam.
 • A la barra de Buscar escriu el nom del joc que vols recuperar.
 • Una vegada identificat, apareixerà sota la llista de productes relacionats.
 • Prem sobre el joc per a accedir a la seva fitxa i les seves diferents opcions de suport.

Una vegada dins de la fitxa, apareixerà informació sobre la data de compra del joc i que ja no forma part del teu compte o biblioteca digital. Just a sota, apareixeran dues opcions amb les quals especificar el problema amb aquest videojoc:

 • No es troba a la meva biblioteca
 • Tinc problemes amb la clau de producte d’una còpia física

Ara prem sobre No es troba a la meva biblioteca per a així iniciar el procés de recuperació d’aquest videojoc.

 • Accediràs a una altra pàgina en la qual se t’informarà que aquest videojoc ja formava part del teu compte o biblioteca digital, però que vas sol·licitar a Steam la seva eliminació del teu compte.
 • Ara, prem sobre el botó blau de generosa grandària Restaurar el paquet eliminat prèviament al meu compte per a així recuperar el joc esborrat i sumar-lo de nou al teu compte!

El joc tornarà al teu compte després de la seva eliminació definitiva! Es tracta d’un sistema que sol funcionar en la majoria de les ocasions, encara que en altres ocasions dependrà del desenvolupador permetre la seva recuperació o no.

Si finalment has pogut recuperar el joc en el teu compte, ja pots tornar a instal·lar-lo i jugar les vegades que vulguis; si d’altra banda en un futur vols tornar a esborrar-lo, tan sols has de seguir el nostre tutorial per a eliminar un joc d’Steam per sempre!

Etiquetes: