Super Mario animat s’estrena a la pantalla gran

Compartir

Nintendo prepara una pel·lícula de dibuixos animats amb els creadors d’Els Minions.

 

Són molt bons temps per als fans de Nintendo, i especialment per als del lampista bigotut més famós del món. Després d’aconseguir vendre més de 2 milions de còpies en tres dies del seu últim videojoc Super Mario Odyssey, els personatges animats de la companyia nipona tornaran a la pantalla gran.

Super Mario ja va arribar al cinema ambSuper Mario Brothers” l’any 1993 de la mà de Bob Joskins i John Leguizamo com a protagonistes, però va resultar ser un desastre. Aquest cop l’èxit sembla assegurat amb Illumination Entertaintment, la productora creadora de films tan cèlebres com Minions, “Mascotes” i “Canta!”.

L’operació ha estat possible gràcies a un acord entre Nintendo i Universal (qui finança i distribueix els llargmetratges d’Illumination Entertainment– impulsat per la relació comercial d’ambdues empreses.

La maniobra de Nintendo ens ha sorprès tant com ens ha alegrat. De moment la producció es troba en la primera fase de desenvolupament i encara no han transcendit més detalls sobre la pròxima pel·lícula d’animació.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)