També tornen els videojocs dels “caçafantasmes”

Compartir

A l’espera de l’estrena del remake de la mítica pel·lícula, podem anar obrint la gana amb els seus videojocs.

Als anys 80, el film Caçafantasmes -i, en menor mesura, la seva continuació del 1989- va esdevenir tota una icona pop. La seva adaptació als videojocs no va aconseguir tant d’èxit, però de ben segur que molts la recordaran d’una manera amable i agradable.

Ara que el fenomen “amenaça” de tornar gràcies al nou remake del film protagonitzat per Kristen Wiig i Melissa McCarthy entre d’altres, Sony (la productora del film) i Activision (productora de videojocs) s’han aliat per oferir-nos un parell de jocs que serviran per anar obrint la gana de cara a la nova pel·lícula, i per a més d’un “veterà” dels qui va gaudir amb els films originals, per fer passar ràpidament una llarga espera.

El primer d’aquests títols s’anomena senzillament Ghostbusters, i pren com a punt de partida el desenllaç del film. Es pot jugar en mode individual, o bé en mode multijugador, amb un màxim de quatre jugadors (corresponents als personatges de la pel·lícula). Es troba disponible per a videoconsoles PlayStation 4, Xbox One i Windows mitjançant Steam.

El segon joc és Ghostbusters: Slime City, i està orientat a dispositius mòbils amb Android (disponible a Google Play i a l’Amazon AppStore) o bé amb iOS (iPhone, iPad, iPod Touch). En aquest, el jugador s’haurà de posar a la pell d’un jove recluta dels populars Caçafantasmes, i recórrer l’illa de Manhattan solucionant problemes paranormals i desbloquejant poderoses noves armes.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: