Tetris 99: el nou battle royale del clàssic joc

tetris-99
Compartir

Fortnite s’ha convertit en una espècie de far en el qual moltes desenvolupadores de videojocs s’estan fixant a la recerca de l’èxit. Després que el joc creat per Epic Games demostrés que es podia aconseguir la glòria amb un battle royale de caràcter gratuït, moltes han estat les empreses que han intentat seguir els seus passos…

Per aquesta mateixa raó, cada vegada són més les companyies que aposten per videojocs d’aquest gènere. Des de Call of Duty o Battlefield, títols clàssics que introduïen un mode battle royale en els seus últims videojocs, fins a Apex Legends, el gran rival de Fortnite avui dia. Ara, i aprofitant l’onada del retro fever, arriba el torn del clàssic Tetris, que es reinventa amb l’objectiu de captivar a les noves generacions. 

Així és Tetris 99

Tot això a través de Tetris 99, que enfronta a un total de 99 jugadors, els qui hauran de ser els últims a restar d’empeus. Un videojoc, disponible de forma gratuïta per als jugadors de Nintendo Switch Online, en el qual haurem d’enfrontar-nos als altres 98 jugadors amb l’objectiu de convertir-nos en l’últim jugador en peus. A pesar que el videojoc és pràcticament idèntic al qual es va popularitzar als anys 80 (l’usuari haurà d’anar formant línies amb les figures que van caient per a buidar la pantalla), Tetris 99 introdueix importants novetats per a adaptar-lo als nous temps.

En aquest battle royale, les línies no només desapareixen, sinó que pararan a la pantalla d’altres jugadors. Cada vegada que avancem en el nostre objectiu per a netejar la pantalla, el jugador podrà enviar les seves escombraries als jugadors que hagi fixat a través d’un menú que es mostra en la part superior de la pantalla. Gràcies a això, si veiem un contrincant a punt de perdre, podrem llançar-li diverses línies per a rematar-lo.

Mode k.o i mode insígnia

Per tant, l’objectiu principal radica en convertir-se en l’últim jugador dret. Per a acabar amb la resta de rivals, el videojoc ens permetrà configurar els nostres atacs automàticament o triar un de forma específica a través del menú interactiu, en el qual trobarem fins a quatre tipus d’atac.

Des de la manera automàtica, en el qual la CPU serà l’encarregada de triar a qui ataquem amb les nostres línies, fins a la manera contraataqui, mitjançant el qual enviarem les nostres línies als qui ens hagin atacat prèviament. Entre aquests atacs també podrem trobar el mode K.O, que ens permetrà rematar als nostres adversaris i el mode insígnia, per a recol·lectar més punts. En definitiva, el clàssic Tetris s’adapta als nous temps mitjançant un joc que ha rebut una gran acceptació.

Gemma
Etiquetes: