“That’s You!”, el primer videojoc de PlayLink disponible a la PS4

Compartir

El primer videojoc de PlayLink disposa de més de 1000 preguntes que permeten esbrinar als usuaris què saben dels seus contrincants.
Des d’aquest dimecres el videojoc “That’s You!”, de la nova gamma de jocs PlayLink per la PS4 ja està disponible al mercat, en format físic en els punts de venda habituals i en format digital per descarregar a través de la PlayStation Store. La gamma es va presentar l’última edició de la fira E3, i “That’s You!” és el primer disponible dels que la conformen.

 

Soy XDev i l’estudi britànic l’han desenvolupat en exclusiva per a PS4, un títol semblant a “Party Quizz” en el que poden jugar de 2 a 6 jugadors en línia o offline per esbrinar de forma divertida, què és el que realment saben i pensen els uns dels altres jugador. Per això, el videojoc compta amb més de 1000 preguntes repartides en 10 escenaris temàtica i d’estètica retro diferents: Naturalesa, escola, viatges, de festa, misteri, amor, oci, crim, vida a casa i passatemps.
En l’aventura per descobrir els enigmes que es creen els jugadors, “That’s You!”, proposa una sèrie de desafiaments de dibuix, escriptura, selfies i elecció de respostes. A mesura que cada jugador passi les proves, podrà acumular punts amb l’ajuda de comodins multiplicaran les que farà en les diferents rondes per guanyar i convertir-se així en el jugador que millor coneix els seus contrincants.

imagen-de-Has-sido-tu-42271

 

Per poder jugar a “That’s you!” només cal tenir un Sistema PS4, un mòbil o tauleta amb sistema iOS o Android i una xarxa Wi-Fi. La seva plataforma és apta per tot tipus de públics i el seu preu és de 19,99 € i gratis per als membres de PS Plus. Ja es pot trobar en format digital i físic.

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: