Tot allò que has de saber sobre el Barcelona Games World

Barcelona Games World 2018
Compartir

El Barcelona Games World (BGW), el saló dedicat a la indústria dels videojocs organitzat per Fira Barcelona, celebra la seva tercera edició reunint a les grans marques del sector del 29 de novembre al 2 de desembre. Per primera vegada, el saló tindrà lloc al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona d’Hospitalet del Llobregat i tornarà a ser un espai on els aficionats als videojocs podran provar i experimentar més enllà dels comandaments, i de manera anticipada, alguns dels títols més esperats de la temporada.

El saló comptarà amb més de 194 marques expositores entre les quals figuren Bandai Namco, Capcom, Koch, Nintendo, PlayStation, Square Enix, Warner Bros Interactive i Xbox. Tampoc es perdran la cita principals firmes tecnològiques com Asus, HP Intel i HTC Vive, entre d’altres.

Entre les novetats que portaran les marques es troben jocs com The Kingdom Hearts III (Square Enix), Super Smash Bros Ultimate (Nintendo), Jump Force (Bandai Namco) i Days Gone (PlayStation) i títols tan populars com Forza Motorsport (Xbox), League of Legends (Riot Games), Fornite (Epic Games) o Mortal Kombat X (Warner).

Finals d’eSports

Un altre dels focus d’atenció del BGW seran les competicions d’eSports, com les finals de la Iberian Cup, que enguany celebra la seva primera edició. Aquest nou campionat, organitzat per Riot Games i la Liga de Videojuegos Profesional (LVP), ha reunit els millors equips de League of Legends d’Espanya i Portugal per a trobar el guanyador definitiu de la península Ibèrica en una final que reunirà més de 1.700 espectadors.

El BGW serà també el primer esdeveniment multitudinari dedicat als videojocs que porta el món dels eSports a les plataformes mòbils. La Barcelona Mobile Challenge acollirà durant els quatre dies del saló diferents tornejos open per trobar als millors jugadors d’èxits com Clash Royale, Arena of Valor, Hearthstone i Fornite.

Una programació amb més de 80 activitats

Al marge de provar alguns dels títols que sortiran pròximament al mercat i assistir a les principals competicions d’eSports, els visitants del BGW podran tenir una experiència integral que els permetrà gaudir d’alguns dels seus videojocs favorits en primera persona gràcies a un programa amb més de 80 activitats. De la mateixa manera, es presenta també com un espai de trobades professionals i una oportunitat de negoci per a les marques i els creadors emergents del sector.

Algunes de les novetats seran la celebració del primer gaming en alçada de la mà de Vodafone #yuvertigo o el Túnel del Terror i l’Escape Room basats en el món postapocalíptic de Resident Evil 2. L’agenda d’activitats també comptarà amb clàssics, com els concerts temàtics dedicats a les bandes sonores dels videojocs més emblemàtics de la història, a càrrec de l’orquestra Games & Symphonies, o les competicions de Cosplay.

L’edició d’enguany destaca també per l’homenatge que retrà als 30 anys de Mega Drive, la consola més reeixida de SEGA en els ’90, amb una mostra dels jocs, accessoris i perifèrics més emblemàtics de la màquina de 16 bits, a més d’una exposició divulgativa.

El Barcelona Games World se celebra del 29 de novembre al 2 de desembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona d’Hospitalet del Llobregat. Aconsegueix més informació aquí.

Jugadors al Barcelona Games World

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: