Tots el que has de saber sobre l’atac a Sony Pictures

Compartir

La notícia bomba de la setmana passada i que encara està donant molt a parlar és que Sony Pictures ha estat hackejada. La productora nord-americana ha estat víctima d’un grup de hackers anomenats GOP (Guardians de la Pau).

sony-pictures-hacked
I ara ens preguntem: qui són GOP? Doncs el principal sospitós és ni més ni menys que Corea del Nord. La raó és la pel·lícula The interview on dos periodistes, després d’aconseguir una entrevista amb Kim Joung-Un, són contractats per la CIA per assassinar al President. Aquesta pel·lícula va fer enfadar a Kim Joung-Un i aquest va amenaçar la productora amb represàlies.
El resultat d’aquest atac ha estat la filtració de 5 pel·lícules de la productora que encara no havien estat estrenades. Aquestes pel·lícules són: Fury, Annie, Mr. Turner, Still Alice i To Write Love on Her Arms.

Les conseqüències no es queden aquí, ja que també s’han filtrat dades personals de treballadors de la productora (com les seves adreces personals i números de la seguretat social), el salari del CEO, uns 3 milions de dòlars a l’any, i els d’alguns executius. També han publicat les queixes de molts treballadors, on precisament critiquen la mediocritat de la majoria de les pel·lícules que produeixen.

Aquest esdeveniment posa en evidència la falta de seguretat de la productora i sembla ser que les filtracions no han acabat, sinó que continuaran fins que la productora accedeixi a les demandes dels hackers.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: