Tu podries ser la protagonista de la propera pel·lícula de Netflix

Compartir

La multinacional nord-americana obre, a partir de demà dia 5, un càsting per escollir la nova protagonista de la seva propera producció cinematogràfica, Tall Girl.

El film explicarà la història de l’arribada de la Jodi, una adolescent de 16 anys, al seu nou institut. Si l’arribada a l’institut ja porta aparellada la dificultat d’integrar-se, la Jordi tindrà un problema afegit amb les burles dels seus companys sobre un tret físic que la caracteritza: els seus gairebé dos metres d’alçada.

I és per a trobar la protagonista del seu film que Netflix obrirà, a partir de demà i fins al 21 de novembre, un càsting a escala mundial per a seleccionar la que ha de ser la protagonista d’aquesta pel·lícula donant vida al paper de Jodi.

Les candidates són noies de 13 a 21 anys que medeixin 1’78 o més, i que es podran apuntar a través de la web www.tallgirlcasting.com. No cal experiència prèvia d’actriu, doncs Netflix qualifica el film com a acció real.

Per tal d’optar al paper, les interessades hauran de gravar dos vídeos amb el seu telèfon mòbil, s’uns 30 segons de durada, en el qual es presentin i donin les seves dades, i on llegeixin dues escenes (un vídeo per a cada escena). El guió de les escenes el poden descarregar en PDF.

La direcció de Tall Girl anirà a càrrec de Nzingha Stewart (Anatomia de Grey, A Million Little Things), mentre que el guió el signa Sam Wolfson (Andi Mack, Finding Carter), constituint aquesta la quarta col·laboració de Netflix amb la productora Wonderland McG i Mary Viola (The last dance).

Guillem Alsina
Etiquetes: