Un nou avanç de ‘Stranger Things’ revela els títols dels episodis de la tercera temporada

Stranger Things 3 Teaser
Compartir

Diuen que “menys és res” i els seguidors de Stranger Things ja tornen a tenir els pèls de punta després sentir la seva sintonia preferida acompanyada d’algunes novetats.

Netflix ha revelat aquest dilluns 10 de desembre (la nit del diumenge als Estats Units) un vídeo amb pistes sobre la tercera temporada d’una de les seves sèries originals més populars. Concretament, ha publicat un vídeo en el qual van apareixent els noms dels nous episodis que arribaran l’estiu del 2019.

Mentre sona el tema principal de Stranger Things llegim títols com “Suzie, ¿Me recibes?”, “Ratas de Centro Comercial”, “El Caso de la Socorrista Desaparecida” o “La Prueba de la Sauna”.

Més notícies durant l’espera de la tercera temporada de ‘Stranger Things’

Aquest teaser ha aparegut uns dies després que la sèrie tornés a ser tema de conversa arrel dels The Game Awards. Durant la cerimònia d’entrega dels premis considerats els Oscars dels videojocs, els creadors de Stranger Things,Matt i Ross Duffer, van anunciar Stranger Things 3: The Game. Es tracta d’un videojoc a l’estil dels antics 16 bits que estarà disponible per a totes les plataformes però del qual encara desconeixem la data exacta de llançament.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: