Wanty es llença a la conquesta de Barcelona

Compartir

La coneguda aplicació per conèixer gent tot sortint de festa ja inclou tant locals d’oci nocturn de la ciutat comtal, com les seves universitats.

Wanty, l’app creada a les comarques gironines per facilitar el conèixer gent tot anant de festa i també a les biblioteques universitàries (en les quals sembla ser que s’hi lliga molt; em vaig perdre alguna cosa quan hi estudiava…), fa el salt a Barcelona, incorporant tant discoteques i locals d’oci nocturn de la capital catalana, com els seus diversos campus universitaris.

Amb la darrera actualització, els barcelonins ja poden “fitxar” en locals com la Sala Bikini, Sutton, Opium, Pacha, Shoko, o el local que hi ha al capdamunt de l’hotel W (popularment conegut com a hotel Vela). Al mateix temps, també poden fer el mateix al Campus Diagonal de la UB, a la Biblioteca de Ciutadella de la UPF, o al Campus EUETIB de la UPC entre d’altres.

Els campus universitaris en els que podem "fitxar" amb Wanty. Clic per a ampliar

Els campus universitaris en els que podem “fitxar” amb Wanty. Clic per a ampliar

La mecànica de Wanty és molt senzilla: l’aplicació ens proposa una sèrie de locals i festes per als propers dies, dels quals nosaltres només hem d’indicar a quins anirem o podem anar-hi. Un cop hem “fitxat” en un local, podrem veure les altres persones que hi van segons uns criteris de cerca preestablerts i que podrem modificar en qualsevol moment, i indicar si ens interessa aquella persona o no mercès a un sistema força senzill de tipus Tinder, amb dues icones: m’agrada o no m’agrada.

Alguns dels locals d'oci nocturn inclosos a l'app Wanty. Clic per a ampliar

Alguns dels locals d’oci nocturn inclosos a l’app Wanty. Clic per a ampliar

Tal i com en l’aplicació esmentada, un “m’agrada” mutu obre la possibilitat de comunicació entre les dues persones i, a partir d’aquí, ja se n’encarrega Cupido, del futur…

Wanty és una opció de proximitat més acurada que Tinder, ja que busca la trobada presencial en el lloc escollit per anar de festa i, a més, pensada per al mercat local de Catalunya.

Guillem Alsina
Etiquetes: