YouTube Kids, la nova app per a nens

Compartir

Els rumors sobre una aplicació de YouTube per a nens circulen des de fa més d’un any, i segons avança USA Today, Google la presentarà aquest dilluns 23 de febrer. El servei serà gratuït i destacarà per tenir una interfície més fàcil, senzilla i adaptada, però sobretot per oferir una selecció de contingut per a nens petits (i adolescents).

El plantejament és fàcil, els nens els encanten els vídeos, però els pares estan preocupats pel contingut i les conseqüències de l’entreteniment digital. “Els pares ens ho demanen constantment, per això pensem que es pot fer de YouTube un lloc millor per als nostres fills”, ha comentat el director del projecte Shimrit Ben-Yair.

A més de filtrar contingut, l’aplicació oferirà diverses funcions de control per parts d’adults. Per exemple, els pares podran fixar una quantitat limitada d’ús de l’aplicació o revisar l’historial, entre altres opcions que seran presentades, molt probablement, aquest dilluns.

L’aplicació es dirà YouTube Kids, s’espera que també tingui versió web i de moment només estarà disponible per Android, tot i que una versió iOs estaria en camí. Sembla que Google segueix buscant en la seva plataforma de vídeos una estratègia a curt termini per transformar el món de l’entreteniment, substituint, o complementant, el sector de la televisió.

635599846430704816-YT3

De moment no deixa de ser un rumor, tot i que les declaracions per part de Google i les filtracions de les últimes setmanes deixen clar que serà una realitat tard o d’hora. Actualitzarem aquesta mateixa notícia amb les novetats que vagin sortint.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: