3 Apps gratuïtes per crear contingut creatiu

Compartir

En la societat de la visibilitat és imprescindible fer-se un lloc a internet per poder existir. Perque qualsevol empresa o persona pugui atreure un nombre d’audiència  és important arribar fins a ella amb un contingut personalitzat i atractiu. Per aquesta raó, avui us ensenyem tres aplicacions gratuïtes per crear contingut creatiu:

 

  1. Desygner

Desygner és una aplicació gratuïta disponible per diferents dispositius, tant des de l’ordinador, la tauleta com el telèfon mòbil. La seva interfície és molt intuïtiva i permet crear grans quantitats de dissenys a partir d’unes plantilles bàsiques. Amb aquesta eina tan completa, qualsevol persona pot crear i dissenyar des de 0 bàners, cartells, invitacions, portades de Facebook, targetes de visita…

 

 

  1. Brainsparker

Brainsparker és una aplicació disponible per a múltiples dispositius com iPhone, iPad, Apple Watch i pròximament per Android. Qualsevol persona pot utilitzar-la perquè va dirigida tant a dissenyadors i creatius com a escriptors, bloguers, artistes i docents. Un cop l’usuari s’hagi fet el seu propi compte, podrà accedir a tres àrees diferents: laboratori, acadèmia i gimnàs. El laboratori té articles, estudis i altres recursos gratuïts replets de consells per incentivar la creativitat d’un mateix. L’acadèmia en canvi, conté diferents cursos als quals els usuaris es podran inscriure i conèixer persones amb interessos similars. Per últim, el gimnàs conté plantilles i exercicis virtuals per poder organitzar-se.

 

 

 

  1. PicMonkey

PicMonkey és un editor de fotografies molt complet disponible tant per ordinador com per a tauletes i telèfons mòbils a través d’una app. Les seves característiques inclouen retoc a través d’un editor de fotos, infinitat de plantilles per realitzar collages, i també gràfics. És una eina de màrqueting de continguts fonamental si l’usuari busca personalitzar el disseny de la seva marca, producte o servei. Un dels principals valors de PicMonkey és que a través dels tutorials de suport que ofereix, proporciona de forma gratuïta tot el necessari per aconseguir grans treballs creatius.

 

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: