3 eines per crear presentacions originals

Compartir

No esteu avorrits de les presentacions de PowerPoint? Jo personalment crec que una presentació amb PowerPoint està molt vista i no vull dir que sigui una mala aplicació, però pels que no som dissenyadors a vegades ens resulta difícil crear una presentació bonica que cridi l’atenció.  Per aquesta raó, hem fet un recull d’eines que us poden ajudar a diferenciar-vos i ser innovadors:

Prezi

Prezi ens permet crear una presentació fent servir transicions on ens podem moure a través de zooms, girant la càmera, etc. Una de les millors característiques de Prezi és que podem anar guiant al públic com si estiguessin dins de la presentació.

Prezi, a més d’estar a internet, té aplicació per Windows i Mac, però en versió de prova de 30 dies. Després només podràs visualitzar els Prezis que hagis creat, però no els podràs modificar. Si vols seguir editant des de l’aplicació hauràs de pagar.

 

Powtoon

Powtoon és una eina senzilla i intuïtiva amb la que podrem crear presentacions i vídeos animats en línia amb un resultat molt original.

El següent vídeo és una plantilla d’una presentació que podeu crear amb Powtoon. L’únic aspecte negatiu que li trobo són els crèdits del final amb la veu “created using powtoon”. És clar que si anem a la versió de pagament ho podrem eliminar.

[youtube id=”XokhlijAAI0″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

També per aconseguir el vídeo creat si estàs en la versió gratuïta no te’l podràs descarregar directament, sinó que ho hauràs de penjar al teu compte de Youtube.

 

 Canva

canva_dissenys

Canva és una eina online que va sortir a finals de l’any passat. Amb ella podem crear a més de presentacions, targetes, pòsters, invitacions…  de manera molt fàcil.

Un cop seleccionat el format i la plantilla, ens toca personalitzar-lo, i en pocs passos tenim una presentació molt professional i senzilla. Aquesta eina no té transicions com Prezi i si ens volem descarregar la presentació o el disseny que hem creat ho podem fer en format pdf o imatge(png).

L’eina és gratuïta, però si utilitzem fotos o contingut de pagament, costà 1$ per element. Però pels que no vulguin pagar no hi ha problema, perquè tenen una llibreria enorme de contingut gratuït de bona qualitat.

canva

Encara tenen moltes aspectes a millorar. Com per exemple, que no funciona en tots els navegadors com Safari o que a vegades va una mica lent, però tot això és comprensible, ja que només fa 3 mesos que el van treure.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: