4 Apps gratuïtes per marxar de vacances

Compartir

La guia d’apps imprescindibles per gaudir al màxim de les vacances.
Preparar la maleta amb la roba adequada, deixar la mascota a casa d’un amic o comprar una guia de ciutat per marxar de casa és la rutina que milers de persones fan cada any abans que arribin les seves vacances.  El món digital ha desenvolupat diferents apps per facilitar la vida dels usuaris. Per poder gaudir al màxim de les vacances existeixen diferents apps que et permeten descobrir la ciutat millor. A continuació hi ha quatre apps imprescindibles per a diferents tipus de viatgers que no volen perdre’s res de la ciutat escollida:

 

 

Landmark Finder

Aplicació creada per aquell usuari al que li agrada descobrir amb profunditat el lloc on està. La seva funció principal és trobar els punts més interessants de la ciutat. A més, conté un llistat amb els llocs d’interès turístic més propers. Està integrada amb l’aplicació Maps i permet crear rutes per arribar fàcilment a aquests punts. Es trobar a la Play Store fent clic aquí, i per iOS n’hi ha una de molt similar adaptada al seu format que s’anomena Landmark, també la pots descarregar des d’aquí.

 

Duolingo

Aplicació per aquells que viatgen a un país amb un idioma diferent que els viatgers no coneixen. És important tenir unes bases de l’idioma per poder entendre i introduir-se millor en la cultura del país, per això Duolingo és l’app idònia per aprendre el vocabulari bàsic de qualsevol idioma. Té lliçons dividides per temes, diferents nivells de dificultat, i a més, et deixa compartir l’evolució. Es pot trobar a la Play Store fent clic aquí  i a l’App Store aquí.

 

Cash Now 

Aquesta aplicació és per aquells  viatgers que els agrada gastar o treure diners a l’últim moment. La seva funció principal és indicar on són els caixers més propers. Per això presenta un mapa on hi ha senyalats els diferents caixers, a quina entitat bancària pertanyen i quin tipus de targetes accepten. Es pot trobar a la Play Store fent clic aquí.

 

Trip 

Per saber què fer, on menjar i què es pot visitar a la ciutat de vacances, Gogobot és l’app. Aquesta aplicació és una guia de viatges al mòbil per no avorrir-se a cap ciutat. Es pot descarregar des de la Play Store fent clic aquí i des de l’App Store fent clic aquí.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: