5 accions quotidianes per ampliar la teva comunitat a Twitter

Compartir

Tant si ets nou a Twitter, com si portes temps intentant tenir més seguidors i interacció sense molt d’èxit, heus aquí algunes accions habituals que et poden ser de gran ajuda per veure com cada dia creix la teva comunitat:

1. Construeix una bona pàgina per al perfil. Cuida la imatge, tant el background com la foto de perfil; i completa la bio amb informació rellevant de tu. Si pot ser, de forma creativa i original.

2. Segueix al teu públic objectiu. En tots els sectors existeixen usuaris influents. Fes llistes i comença a seguir-los i a interactuar amb ells. La conversa ha de ser permanent amb tots els usuaris, tinguin més o menys seguidors, perquè totes les relacions són importants.

3. Monitoritza les tendències. Per a això és imprescindible utilitzar una eina de monitoratge, com Hootsuite o Tweetdeck, mitjançant la qual d’un cop d’ull poder controlar els fluxos d’informació sobre un tema, i aconseguir continguts interessants.

4. Tuiteja amb regularitat, però sense abusar. Tot excés pot ser contraproduent, de manera que has de mantenir certa regularitat de piulades. Més val qualitat que quantitat. I, si alguna de les teves publicacions va tenir més èxit de l’habitual, no dubtis a tornar a tuitejar-la passat un temps.

5. Comparteix contingut rellevant. És fonamental que les teves publicacions siguin dinàmiques, imprevisibles! Procura que els teus continguts no es basin únicament en la teva activitat diària, convé donar informació d’altres fonts per aportar més valor al que els transmets als teus seguidors. Això sí, important: vigila la fiabilitat i l’actualització de les mateixes. Un error el pot tenir qualsevol, però cal anar en compte si no et vols convertir en Sergio Ramos!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: