5 ‘apps’ per fer els teus mems en català amb el mòbil

Mems en catala
Compartir

Encara que els mems semblen haver conquistat Internet, segur que hi ha vegades que busques una imatge per a donar una repsosta creativa a una situació i no acabes de trobar cap que encaixi.

Si el teu humor no en té prou amb tot el contingut que hi ha a la xarxa, deixa ja de buscar i dissenya’l tu!

Apps per crear Memes

Perquè fer mems és més fàcil del que et penses. Només necessites una imatge divertida i una mica d’imaginació per afegir-li un text amb gràcia i utilitzar una aplicació per a combinar-ho tot plegat. I ni tan sols necessites ordinador!

Aquestes són algunes de les millors apps per fer mems des del teu mòbil:

Meme Generator

És una de les apps de mems millor valorades a l’App Store. Et permet crear mems (en format imatge i GIF), compartir-los, puntuar-los i buscar-ne d’existents per categories. Conté una extensió per a iMessage (iPhone).

Meme Generator App

Meme Producer

Aquesta app diu ser “l’única” que permet crear mems amb més d’una imatge. Permet escollir entre una gran col·lecció de mems populars i adaptar-los amb la teva foto.

InstaMeme!

InstaMeme! – Photo Editor proposa “portar” a la vida els ninots més famosos dels mems. Proporciona més de 450 adhesius per a retocar les teves fotos personals, a més d’eines de text, filtres, superposions i marcs, entre d’altres.

InstaMeme! appMematic – The Meme Maker

Mematic és més que un creador de Meme: crea frases inspiradores, explica una història ràpida, comenta novetats, celebra una fita, viralitza una broma… Com la resta d’apps, hi ha algunes funcions que són de pagament.

Mematic App

Meme Generador de Memes

Una altra app per a crear mems de forma ràpida i senzilla. Personalitza la teva imatge amb textos destacats i icones.

Meme Generador de memes app

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: