5 eines per fer enquestes a Twitter

Compartir

Realitzar enquestes a Twitter és una de les formes menys utilitzades però potser més útils per aconseguir informació valuosa del que volen o esperen els nostres seguidors, o simplement per nosaltres mateixos.

Per aconseguir aquesta informació es pot fer directament preguntant amb un tweet i esperant respostes, o també amb eines sofisticades o paral·leles a la xarxa social, com Google Drive. Però també hi ha aplicacions web que han aprofitat l’API de Twitter per facilitar-nos la feina. Us hem fet un recll de les 5 millors, tot i que fan més o menys el mateix es diferencien per alguna utilitat extra i sobretot el disseny.

1. TwtPoll

TwtPoll és una de les principals eines per realitzar enquestes a Twitter, de les més utilitzades i amb una bona opinió personal. Es pot utilitzar des de fa bastants anys, i des del 2008 han anat millorant els errors i fins i tot afegint noves opcions.

2. Twoll

Aquest no és un dels serveis més coneguts per realitzar enquestes a Twitter,  però és dels més senzills, ja que n’hi ha prou amb connectar el teu compte de Twitter amb l’aplicació per poder fer ús d’ella.

3. Polldaddy

Una altra bona eina per saber l’opinió dels usuaris, a més no només permet crear enquestes per als teus seguidors de Twitter sinó que és compatible amb més xarxes socials i programes. Polldaddy té plans gratuïts i de pagament que permeten una major personalització de l’enquesta. Només cal compartir l’enllaç a la xarxa social perquè els teus seguidors tinguin accés a l’enquesta i poder dir la seva, amb l’afegit d’una petita eina per analitzar-ho i fer un seguiment.

4. Pollowers

Pollowers és una altra de les apps més conegudes per fer enquestes a través de la xarxa social de microblogging , a més n’hi ha prou amb entrar amb el teu compte de Twitter per començar a utilitzar-la. El seu ús és molt senzill i és totalment gratuïta. Funciona a través de les mencions dels usuaris, cosa que pot ajudar a donar més visibilitat a la promoció o enquesta.

5. Opi.fm

Opi.fm és una alternativa poc coneguda però realment efectiva que permet crear enquestes amb el teu compte de twitter o perfil de Facebook de forma gratuïta. L’eina ens facilita d’una forma molt visual les dades de l’enquesta i permet crear diverses opcions per optimitzar els resultats.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: