7 coses que has de saber si vols gestionar millor una pàgina de Facebook

Compartir

Facebook s’ha convertit en el primer canal de comunicació per a moltes empreses, sent la xarxa social preferida i més escollida. Tothom vol tenir seguidors, tothom vol tenir més m’agrades i en definitiva interaccions. De moment no es coneix la forma màgica per aconseguir-ho, però sí us podem donar alguns consells que ajuden a gestionar i crear contingut de qualitat per les pàgines.

1. Les publicacions amb foto generen més interaccions

Les fotografies són el contingut més popular a Facebook. Tenen un 39% més d’interacció amb els usuaris, i de mitjana reben un 53% més de “m’agrada” que qualsevol altre contingut, com ara els enllaços, els vídeos, les galeries o les notes. A més, són vistes per un 104% més de persones.

2. Els missatges curts reben més atenció

Els missatges curts a Facebook (per sota dels 250 caràcters) poden obtenir un 60% més d’atenció per part dels usuaris.

more-engaging-Facebook-page-track-social-short-posts

3 . L’ús d’emoticones augmenta els likes

Tot i que moltes persones no són partidàries de l’ús d’emoticones a Facebook, quan s’utilitzen reben un 33% més de comentaris. Una dada interessant que la xarxa social ha tingut en compte i que recentment va treballar amb els estats d’ànim.

4 . Les persones visualitzen més contingut els dijous i els divendres

Durant aquests dies els usuaris de Facebook dediquen un 18% més temps per llegir les publicacions que es comparteixen. Els dilluns i els dimarts hi ha més probabilitats que la informació passi desapercebuda.

5 . Els missatges amb preguntes reben més comentaris

Els usuaris prefereixen contingut on se’ls plantegi una pregunta o se’ls demani escriure la seva opinió. És per això que les publicacions que inclouen preguntes obtenen una atenció major del 100%.

more-engaging-Facebook-page-questions-1

6 . Els usuaris volen més concursos

Organitzar concursos via Facebook dins d’una pàgina és una alternativa ideal per aconseguir més seguidors i “m’agrada”. El 35% de seguidors de pàgines opten per seguir-les per la possibilitat de guanyar premis.

7 . Els descomptes atreuen seguidors

El 42% de persones decideixen seguir una pàgina a Facebook per obtenir beneficis com l’obtenció de cupons de descomptes i la possibilitat d’entrar a sortejos.

FONT I ESTUDI: BUFFER

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: