Adidas llança una app per personalitzar les sabatilles amb fotos d’Instagram

Compartir

La tecnologia moderna ens ha permès personalitzar les coses que no podíem fer abans. Un parell de dècades enrere, ningú hauria pensat que era possible personalitzar les nostres sabates amb la nostra foto o imatge preferida, i menys amb una d’Instagram. I és que la personalització és una de les grans tendències actuals i que marcarà l’estratègia d’empreses i marques durant els propers anys.

En aquest sentit, Adidas va anunciar que llançarà una nova aplicació per iOS i Android aquest mes d’agost que permetrà imprimir fotos a les sabatilles que vulguem comprar. Els usuaris han d’escollir una publicació d’Instagram i demanar el model i la talla. Els detalls encara són escassos però està sent una notícia valorada molt positivament entre experts i mitjans especialitzats.

Integrar les xarxes socials en el model de negoci és un pas molt intel·ligent per part de la marca alemanya, que ja ha pres consciència de la importància del socialmedia en l’estratègia de negoci.

Aquí podem veure un exemple.

L’empresa només ha dit que els detalls més concrets sobre l’aplicació estaran disponibles abans d’agost. L’únic que podem fer ara és seure i esperar.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: