Aquest hotel s’ofereix a publicar fotos a Instagram per tu durant les teves vacances

Compartir

Crearà tendència? La cadena d’hotels Ibis ha posat en marxa a Suïssa una iniciativa per als seus clients més actius a les xarxes socials (i potser estressats per això). La companyia acaba de llançar el servei “Relax we post“, amb què proposa als seus hostes confiar la gestió de les seves xarxes socials a un “sitter” (cangur, en anglès) del propi hotel durant els dies que hi passin en ell de vacances.

Segons la companyia, aquest servei neix per donar resposta a les situacions d’estrès en què es veuen immersos molts usuaris de xarxes socials com Instagram per la pressió d’haver de publicar gairebé en tot moment. Una sensació que, han detectat, pot arribar a arruinar allò que hauria de ser un període de desconnexió.

Nova feina per a influencers de la zona

La cadena hotelera busca i selecciona influencers locals perquè es facin càrrec dels perfils d’Instagram dels clients i així aquests puguin moure’s i gaudir per la zona de les seves vacances sense obsessionar-se per buscar els millors llocs ni vistes. L’influencer ho farà per ells.

“Gaudeix del teu viatge per la ciutat sense estrès digital”, diu el lema d’aquest característic servei que, de moment, ja s’ha està disponible en hotels Ibis a ciutats suïsses com Zurich o Ginebra. “El nostre organitzador de xarxes socials s’ocupa del teu perfil d’Instagram perquè puguis descobrir la ciutat en pau”, afegeix.

Si el servei en si mateix ja dóna a parlar, l’anunci que ha preparat Ibis per a promocionar-lo està a l’alçada de la peculiaritat de la iniciativa. Gràcia no li’n falta!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: