Arriben els stickers del Barça a Facebook Messenger

Compartir

El FC Barcelona continua sent pioner a les xarxes socials i en ús de les noves tecnologies. Aquesta setmana ha anunciat que serà la primera entitat del món del futbol que tindrà ‘stickers’ amb imatges exclusives per il·lustrar les converses dels aficionats a través de Facebook Messenger.

Dídac Lee, directiu de Mèdia i Comunicació i responsable de Noves Tecnologies, assegura que “l’acord amb Facebook demostra el lideratge del Club en l’àmbit 2.0 i la vinculació del Club amb les principals empreses tecnològiques del món”. “L’actualitat del Club genera milions de missatges cada dia a les xarxes socials. Ara amb aquests ‘stickers’, els fans del Barça arreu del món podran enriquir les seves converses a través de Facebook Messenger amb els jugadors del primer equip”.

En total són 16 stickers que els usuaris poden utilitzar des de web i mòbil, que representen alguns dels jugadors més populars (Iniesta, Xavi, Messi, Neymar, Piqué, Cesc, Alves i Alexis) en diferents situacions i mostrant una variada gamma d’emocions.

preview_2x.v1401360818

Aquestes imatges estan disponibles, de forma gratuïta,  per als més de 1.200 milions d’usuaris de la plataforma.

FONT: BARÇA i Appledroid.cat.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: