“Arxiu”: la nova funció d’Instagram que permet guardar els moments compartits

Compartir

Instagram ha anunciat el llançament d’”Arxiu”, una nova funció que permet als usuaris de la xarxa social moure les publicacions que ha compartit a un espai on  només ell pot accedir.

La nova funció d’Instagram s’anomena “Arxiu” i com el seu mateix nom indica serveix per arxivar tots aquells moments que l’usuari vulgui guardar sense que ningú els vegi. “Arxiu” per tant, dona més control a l’usuari per conservar els moments importants, i al mateix temps ofereix la flexibilitat de compartir qualsevol moment sabent que podrà fer-lo desaparèixer del seu perfil quan ell vulgui.

En un comunicat, la xarxa social explica que cada perfil “és una representació” d’un mateix i evoluciona amb cadascú. Per això, amb “Arxiu”, cada instagramer és un poc més propietari del seu perfil perquè pot donar-li la forma que ell vulgui de cara als seus seguidors, i guardar-se aquells moments que vulgui per ell mateix. 

Captura de pantalla 2017-06-15 a las 1.26.06

La nova funcionalitat està disponible dintre del menú desplegable dels posts que l’usuari ha compartit. L’usuari pot guardar el moment en l'”Arxiu” i després tornar-lo a mostrar en el seu perfil com si res hagués canviat. Només ha de prémer el botó “Arxiu” o “mostrar al perfil”. La nova funcionalitat ja es pot veure des de fa uns dies tant iOS com per Android.

Captura de pantalla 2017-06-15 a las 1.26.21

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: