Busca i analitza informació a Twitter amb Twazzup

Compartir

Cada dia hi ha més eines que utilitzen l’API de Twitter i que ajuden a potenciar aquesta xarxa social. Una de les que més ha destacat en els últims anys és Twazzup, una aplicació que permet a tots els usuaris analitzar informació i conèixer les tendències en temps real.

L’èxit d’aquesta aplicació s’explica pel seu pla gratuït però sobretot pel fet d’estar 3 anys picant pedra per millorar el sistema. Els desenvolupadors han anat incorporant progressivament característiques cada vegada millors i més útils per conèixer en profunditat el contingut de la xarxa social. Avui en dia s’ha convertit en una de les eines més utilitzades pels community managers.

No és una app per enamorar-se, però sí per utilitzar-lo en casos concrets. Ens permet saber de primera mà les tendències de Twitter, ja que utilitza un sistema basat en temps real. Les seves principals funcions són buscar paraules claus, hashtags i usuaris potencials i d’interès. Amb això, ens permet identificar dades influents a través de la localització, les pàgines web, el contingut i més.

Tot i que el buscador oficial de la xarxa social no és dolent, si mai voleu buscar contingut de qualitat us recomanem Twazzup. Amb una interfície més elegant i pràctica, trobarem des de tweets, classificats per interaccions, una galeria de fotos sobre un tema en concret, enllaços més compartits o l’evolució dels hashtags.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: