CES 2019: Twitter anuncia la prova de noves funcions

Twitter anuncia noves funcions al CES 2019
Compartir

Twitter ha aprofitat també la celebració del CES 2019, la fira d’electrònica de consum que té lloc a Las Vegas del 8 a l’11 de gener, per anunciar l’inici de proves de noves funcions per a generar converses més “saludables” entre els usuaris.

Segons ha explicat un responsable de la companyia en el marc de l’esdeveniment, la xarxa social començarà a aplicar certs canvis amb un grup reduït d’usuaris que, de funcionar, poden acabar redissenyant per complet la manera en què s’interacciona a Twitter.

Tres són les novetats que s’han avançat i que la companyia provarà per acabar de decidir si les aplica a totes les comunitats:

  • Tuits per “trencar el gel”. Els usuaris comptaran amb una sèrie de missatges predefinits que permetran iniciar una conversa de forma ràpida amb altres. Així es pretén incitar la conversa de manera directa des del propi timeline, generant un accés molt més ràpid a la plataforma de missatges.
  •  Indicador de connexió. Un indicador assenyalarà quan un tuitaire estigui connectat a la xarxa. Previsiblement, es mostrarà un punt de color verd al costat de la fotografia del seu avatar (a l’estil de Messenger de Facebook i a les converses d’Instagram).
  • Estats. Com a WhatsApp, els usuaris de Twitter podran indicar un estat al costat del seu nom d’usuari un “estat” i anar-lo canviant recurrentment.
Com es veuen les novetats a Twitter

Així es veurien les noves funcions d’Estat i connexió a Twitter. | ©TWITTER

Twitter, “inspirat” novament per Facebook?

Les reaccions a aquests possibles canvis avançats no s’han fet esperar i moltes veus comenten com Twitter sembla haver tornat a ficar-se “massa” en altres xarxes socials, especialment, en Facebook.

De moment, Twitter posarà a disposició aquestes noves funcions per a un grup reduït d’usuaris durant els pròxims mesos. Aquests, podran comentar l’experiència amb els seus seguidors. Mentrestant, la companyia anirà recollint tota la informació resultant de l’activitat per acabar de decidir-ne el llançament definitiu.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: