Cinnac, el Tinder dels fotògrafs

Compartir

Existeixen moltes aplicacions de contingut visual que puntuen les fotografies dels usuaris, però Cinnac és diferent, es tracta d’una aplicació integrada només per fotògrafs. Aquests poden votar el treball d’altres membres de la comunitat en una interfície molt senzilla i intuïtiva que recorda molt a altres aplicacions com Tinder. La diferencia és que no es tracta d’una comunitat per lligar, sinó per ajudar a altres fotògrafs a editar el seu treball gràcies a les conclusions que poden treure de les opinions d’altres usuaris.

 

Una eina per saber escollir
L’objectiu de l’aplicació és poder escollir la foto idònia per a cada ocasió. Cinnac resulta molt interessant per aquells fotògrafs que després d’una sessió no acaben de decidir-se sobre una foto o una altra. A banda d’això, la interfície de l’aplicació permet conèixer quines imatges resulten més atractives.

 

Molt fàcil d’utilitzar
L’aplicació Cinnac proposa la creació de “Sets”, mini blogs d’un màxim de 20 imatges cadascun. El funcionament dels “sets” és molt fàcil, un cop l’usuari ha pujat les fotografies al set, l’aplicació selecciona aleatòriament un parell d’elles per mostrar als altres usuaris. Aquests, també fotògrafs, triaran una foto i rebutjaran l’altra. Per fer-ho, aquests usuaris han de llistar la imatge cap a la dreta o cap a l’esquerra segons si agrada o no. De vegades és possible que ens donin a triar entre més de dos però solament podrem escollir una.

 

La comunitat Cinnac encara no és molt gran però creix poc a poc. L’eina té molt potencial per a tots aquells dedicats a la fotografia perquè a més a més, permet als usuaris accedir al perfil del fotògraf, afegir-lo a una llista d’amics i parlar directament amb ell. D’aquesta manera, els diferents usuaris poden fer col·laboracions entre ells o aprendre noves tècniques d’imatge que abans desconeixien i millorar així el seu treball.

 

Cinnac és una aplicació gratuïta disponible tant per iOS (10.0 i superiors) a iPhone, iPad i iPod Touch, com per Android (Versió 5.0 i superiors).

 

https://www.youtube.com/watch?v=pdWDxYp-sKU%20

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: