Com eliminar el compte de Google + sense esborrar el perfil de Google

com-eliminar-el-teu-compte-de-google-plus
Compartir

Les xarxes socials s’han convertit aquests últims anys en un dels majors atractius d’Internet per a milions d’usuaris a tot el món, una manera de compartir les seves vides amb altres persones, siguin conegudes o no. I és que moltes són les companyies que tracten si es fes un buit amb la seva pròpia plataforma, perseguint els èxits de Facebook, Twitter o Instagram. Una d’elles va ser Google, que va provar sort amb la seva pròpia plataforma, Google+, encara que mai va acabar de despertar l’interès del gran públic. Per això, Google ha decidit posar fi a la seva aventura anunciant que tancarà Google+ el març de 2019.

És per aquest motiu que des d’ YCOM, t’oferim un complet tutorial per aprendre a eliminar el nostre compte de Google+ sense esborrar el nostre usuari de Google, quelcom que pot generar certa confusió…

Com esborrar el teu perfil de Google+

Abans d’eliminar el nostre perfil de Google+ hem de realitzar una còpia de seguretat de les nostres dades emmagatzemades de Google+, com a publicacions, cercles o comunitats, per després passar a esborrar el nostre compte de Google+ completament abans que Google ho faci aquest pròxim hivern.

Com descarregar les teves dades de Google+

Una vegada que Google elimini per complet Google+, les dades pujades pels seus usuaris també quedaran totalment esborrats. Per això, recomanem realitzar una còpia de seguretat de les dades del nostre compte de Google+ abans que quedin inaccessibles. Per a això, has d’entrar a la web oficial de Google Takeout i iniciar sessió amb el compte de Google+ que vulguis eliminar.

  • Una vegada dins de Google Takeout amb l’usuari a eliminar, selecciona només les dades relacionades amb Google+, com són +1, Cercles de Google+, Comunitats de Google+ i Stream de Google+.
  • Amb tots els elements sel·leccionats, prem el botó blau Següent situat a la part inferior esquerra de la pantalla.
  • L’últim pas ens permetrà configurar el format d’arxiu en el qual vols descarregar les teves dades, així com la grandària de l’arxiu resultant.
  • També podem triar el mètode per rebre el nostre arxiu, com ara al correu electrònic o a través del nostre compte de Google Drive.
  • Ara tan sols hem de prémer el botó blau Crear Arxiu, de nou situat a la part inferior esquerra de la pantalla.

Com eliminar el teu compte de Google+

Després de guardar les nostres dades personals en lloc segur, arriba el moment d’eliminar el nostre compte de Google+. Per a això hem d’entrar a la pàgina oficial de Google+ i iniciar sessió amb el compte que volem esborrar. Una vegada dins, hem de prémer sobre l’opció Configuració a través del menú principal de la plataforma situat a la part esquerra de la pantalla.

Ja dins de Configuració hem de buscar l’opció Eliminar el teu perfil de Google+, situada en últim lloc. Quan tractem d’accedir, Google ens sol·licitarà la nostra identificació, amb el que haurem de tornar a introduir la nostra contrasenya.

  • Quan ens hàgim identificat, entrarem a la pàgina Eliminar el teu perfil de Google+ on se’ns informarà dels efectes de l’eliminació del nostre perfil, encara que no es produirà cap efecte sobre el nostre compte principal de Google.
  • Això sí, el mateix servei ens informa que algunes dades de Google+ no s’esborraran del tot després de l’eliminació del nostre perfil.
  • Si estem d’acord amb tot, arriba el moment de marcar la casella obligatòria en la qual declarem que entenem que no podem recuperar les dades eliminades, situada al final de la pàgina.
  • També podem decidir deixar de seguir a la resta d’usuaris de Google+ en els nostres altres serveis de Google marcant la casella corresponent.
  • Quan ho tinguem tot llest, tan sols hem de prémer sobre el botó blau Eliminar, situat a la part inferior dreta de la pantalla.
  • Finalment, Google ens informarà que el procés ha finalitzat i que ja hem eliminat el nostre perfil de Google+!
  • Abans podem triar el motiu pel qual hem eliminat el nostre perfil de Google+ entre cinc possibles raons per defecte o escriure un altre motiu en el requadre inferior.
  • Prem Enviar i ja hauràs eliminat el teu perfil de Google+ definitivament.
Com eliminar el compte de Google + sense esborrar el perfil de Google
Valoreu aquesta publicació

Gemma
Redactora d'YCOM. T'acosta el contingut que genera més conversa a la xarxa.
Etiquetes: