Com escriure i compartir continguts de forma més atractiva a Linkedin

Compartir

Amb els consells que dóna la pròpia plataforma, i amb l’experiència que tenim a Linkedin, repassarem perquè és important compartir continguts a la xarxa, i alguns aspectes que és aconsellable cuidar per arribar millor, i a més gent, amb les nostres actualitzacions.

Tenir una bona presència a Linkedin òbviament no consisteix únicament en tenir el nostre perfil personal actualitzat (molt important). També és fonamental compartir continguts. Tant, que la pròpia xarxa social assegura que els usuaris que ho fan, hi tenen deu vegades més possibilitats de ser contactats per una empresa o reclutador. Això té les seves raons: primer, perquè demostres seguir l’actualitat del teu àmbit professional, estar al dia de les novetats; i segon perquè interactues amb la resta dels usuaris, recomanant les actualitzacions d’altres usuaris, aportant el teu punt de vista als debats, ets més visible… en definitiva, estàs estenent i enfortint la teva xarxa de contactes.

Per fer les teves actualitzacions més interessants i atractives, apunta’t alguns d’aquests consells:

  • Utilitza un llenguatge professional, i amb una bona redacció.
  • Dóna un enfocament positiu als teus missatges.
  • Publica allò que consideris més rellevant-pràctic-actualitzat, donat el tipus de contactes que tinguis, o el grup al que et dirigeixes.
  • Sigues constant en les teves aportacions, mantingues una certa regularitat amb la que et sentis còmode. Linkedin recomana que hi siguis no menys d’un cop a la setmana.
  • No siguis molt directe: “Busco feina d’administratiu”, no diu res de les teves capacitats, ni del tipus de treball que t’interessa. És més adequat, per exemple, informar als teus contactes de que has anat a un coffee jobs, i explicar breument la teva experiència.
  • Publica els teus continguts del teu pròpi bloc, o comparteix articles d’altres professionals, amb algun comentari professional rellevant. Són formes amb que els reclutadors i la resta de contactes conegui les teves opinions, i es facin una idea de la teva qualificació.

Aquests són només alguns punts a tenir en compte. Si vols dir la teva, estem encantats de que aportis la teva experiència.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: