Com usar 2 comptes de WhatsApp en un sol mòbil

parallel-space
Compartir

Molts són els usuaris que segueixen demandant la possibilitat d’usar dos comptes diferents de WhatsApp en un mateix telèfon, amb els avantatges que això suposa. Però de moment, els seus responsables no ofereix aquesta possibilitat, amb el que oficialment només podem instal·lar una aplicació de WhatsApp i usar un compte per telèfon. Però existeixen mètodes per usar dos comptes de WhatsApp alhora en un mateix telèfon, ja sigui mitjançant les utilitats del terminal o bé a través d’aplicacions de tercers.

Així, des d’YCOM, t’oferim una guia amb dues opcions bàsiques per a terminals Android, una utilitzant la funcionalitat nativa de la teva terminal com en alguns models Samsung o recorrent a aplicacions específiques i gratuïtes disponibles en Google Play, com Parallel Space, App Cloner o 2Face, dissenyades especialment pels qui volen mantenir la independència entre la seva vida personal i laboral.

Com usar WhatsApp amb dos comptes alhora

Un dels principals avantatges dels smartphones més nous és la possibilitat d’inserir dues targetes SIM (és a dir, que siguin Dual SIM) per gaudir de dos números diferents en un mateix terminal. Per això, alguns fabricants com Samsung no han trigat a oferir una utilitat que pretén aprofitar aquesta funcionalitat com és el duplicat d’aplicacions de forma nativa i totalment legal, la qual cosa ens permet usar dos comptes diferents en aplicacions de missatgeria com WhatsApp. Així, cada fabricant recorre als seus noms per definir el duplicat d’apps en alguns dels seus terminals, com a Missatgeria Dual a Samsung, App Twin a Huawei, Cloni Apps a Xiaomi o Parallel Apps a OnePlus, entre d’altres.

Com usar Missatgeria Dual en mòbils Samsung

Com diem, no tots els smartphones permeten el duplicat d’apps de forma nativa, encara que Samsung comença a oferir-ho en tots els seus terminals més prestacionals. Per a això, segueix els següents passos:

 1. Dirigeix-te a Ajustos.
 2. Busca l’entrada Funcions avançades.
 3. A Funcions avançades hem d’accedir a Missatgeria dual.
 4. Si el teu mòbil no mostra aquesta opció, hauràs de passar a la segona opció mitjançant apps de tercers.
 5. En el menú de Missatgeria dual apareixeran totes les apps compatibles.
 6. Tan sols has d‘activar les apps que vulguis duplicar a través de la icona de la dreta.
 7. Abans d’activar hauràs de Confirmar una exempció de responsabilitat.
 8. Després hauràs d‘Instal·lar l’aplicació secundària que triïs, en aquest cas WhatsApp, a través del missatge emergent.
 9. Una vegada finalitzi la instal·lació apareixerà una segona icona de WhatsApp a l’escriptori del teu smartphone Android, totalment funcional i enllaçat al teu segon número de telèfon.

A través d’aplicacions de tercers

Si el nostre smartphone no suporta l’opció d’oferir dos comptes de WhatsApp de forma nativa, sempre podem confiar en aplicacions de tercers específiques i gratuïtes disponibles a Google Play, com Parallel Space, App Cloner o 2Face. Totes funcionen de forma similar, per la qual cosa ens centrarem en una de les més populars, Parallel Space, que compta amb una major compatibilitat. La pots descarregar a través d’aquest enllaç.

Aquestes apps per duplicar aplicacions creen un espai virtual a la mateixa memòria del nostre mòbil perquè no interfereixin amb les apps originals, tot de forma legal i sense cap cost. Així, podem tenir el nostre compte de WhatsApp original i una altra alternativa a través d’aquestes aplicacions. A continuació, t’ensenyem com instal·lar i usar aquest tipus d’apps:

 1. Instal·la l’aplicació i espera 1 minut més o menys fins que creï l’espai virtual.
 2. Quan acabi el procés, prem Començar.
 3. A continuació hem de triar les aplicacions que vols instal·lar en aquest espai alternatiu.
 4. Selecciona WhatsApp i prem Afegir.
 5. Ara ja pots gaudir d’un segon WhatsApp en la teva terminal mòbil!
 6. L’últim pas és registrar-te a WhatsApp i afegir el teu altre número de telèfon.
Etiquetes: