Com veu un àrbitre un partit de l’Eurolliga amb les Google Glass?

Compartir

El passat 10 d’abril els seguidors de basquetbol del Palau Blaugrana que van anar a veure el seu equip disputant un matx contra el Laboral Kutxa corresponent a la lligueta de l’Eurolliga, van veure una imatge curiosa a l’escalfament i durant el partit. I és que durant la prèvia i l’escalfament del partit, ni més ni menys que Marcelino Huertas, per part blaugrana, i Andrés Nocioni per part dels vitorians anaven amb unes Google Glass. Tot va ser una prova pilot abans de la Final Four.

Com es veu al vídeo durant el partit els àrbitres i alguns membres de l’equip tècnic d’ambdós equips també anaven equipats.

Aquestes ulleres de Google permeten gravar imatges amb una resolució de cinc megapíxels i vídeos de gran qualitat amb alta definició i estan controlades mitjançant la veu; és poden connectar amb altres dispositius per WiFi i Bluetooth.

Ni més ni menys que una gran campanya de màrqueting per part de Mountain View. També ahir vam poder observar al segon entrenador de primera divisió “Mono” Burgos utilitzant-ne durant el Getafe-Atlètic.

Què tenen pensat fer la propera vegada? Què n’opineu?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: