Descobreix el millor d’Iconosquare

Compartir

Molts dels usuaris d’Instagram van conèixer la web Statigr.am a partir del cap d’any 2013, quan ens donaven la possibilitat de compartir amb la resta d’usuaris el nostre resum de l’any: un petit vídeo creat a partir de les nostres estadístiques a la xarxa, i que es troba dins del seu apartat Snapshots.

Si encara no coneixeu tot el que us pot oferir aquesta potent e imprescindible eina avançada – i de forma gratuïta!-, et presentem algunes altres de les seves funcionalitats que et poden ser de molta utilitat  si vols treure-li més profit a Instagram, una de les xarxes socials que està experimentant més creixement.

La pestanya Statistics és la més important. Aquest apartat ofereix dades molt detallades de tota l’evolució del teu perfil. En pots extreure informació molt interessant per millorar la teva utilització d’Instagram. Sobretot cal destacar eines tan útils com l’anàlisi complet del teu últim mes d’activitat, les característiques de les teves publicacions, el nivell d’interacció que mantens amb la teva comunitat, etc.

També és molt important la secció anomenada Optimization. Vols saber quins filtres tenen el major impacte? Quina hora és la millor per publicar? Quins són els tags més populars? Doncs és en aquesta secció on pots saber això i trobar comparatives de les característiques de les teves publicacions amb les de la resta d’instagrammers.

statigr.am optimization

Statigr.am també ofereix la possibilitat de promocionar el teu perfil, amb widgets, tabs i botons per instal·lar a la teva web, blog o perfil de Facebook. Pots trobar tot això a l’apartat Promote.

I ja per últim, si vols conèixer i participar en alguns dels més importants concursos d’Instagram, vés a la pestanya Contest, que recull aquests reptes per instagrammers, amb les instruccions per concursar i votar.

statigr.am contest

Esperem que Statigr.am us sigui d’utilitat. I us animem a descobrir també altres eines per treure el màxim d’Instagram, i d’altres xarxes socials.

NOTA: Statigram va canviar-se el nom durant el mes de març de 2014, després de ser publicat aquest article. Ara es diu Iconosquare.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: