Cada dia 250 milions de persones utilitzen WhatsApp Stories

Compartir

Mark Zuckerberg ha comunicat aquest dimecres als accionistes de la seva empresa que la funció  Stories de WhatsApp ja és usada diàriament per més de 250 milions de persones diàriament, igual que Instagram. Només fa un mes, al juny, Facebook va anunciar els 250 milions d’usuaris als Stories d’Instagram.

Snapchat va ser l’aplicació impulsora d’aquesta fórmula que permet crear històries efímeres que s’esborren al cap de 24 hores, però les xifres dels seus competidors la deixen cada cop més enrere. Actualment, aquesta aplicació que triomfa principalment entre el públic juvenil i adolescent, gaudeix només de 166 milions d’usuaris en tota l’aplicació.

ycom.cat

Gràcies a la funció Stories, Instagram ha pogut augmentar el nombre d’usuaris actius diàriament al mateix temps que el creixement de Snapchat queia en picat just després de la seva sortida a borsa. D’altra banda, sembla que WhatsApp Stories va prenent més popularitat tot i que a Espanya aquesta funció no gaudeix de tantes persones que comparteixin les seves experiències a través dels seus contactes telefònics. Però l’èxit de l’aplicació més famosa de missatgeria instantània resideix en què compta amb una base de més de 1.000 milions d’usuaris, segons Zukerberg.

El fundador de Facebook ha assegurat també que per la seva empresa és una prioritat rendibilitzar les seves aplicacions de missatgeria intantània a través de la comunicació directa i “natural” entre els usuaris i els negocis. El segon trimestre fiscal ha estat el millor trimestre de la història de Facebook, amb guanys d’1,32 dòlars per acció i 0.160 milions d’ingressos.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: