Disney i Ferran Adrià crearan un ecosistema digital per acostar la cuina als infants

Compartir

The Walt Disney Company Spain and Portugal i el xef Ferran Adrià promouran la cuina saludable mitjançant una aplicació, un web, un e-book i un espai televisiu.

El llibre de cuina, amb més de 40 receptes inspirades en diferents pel·lícules de Disney, Marvel i Star Wars serà una eina única per gaudir, a través d’experiències culinàries saludables, d’un moment de trobada entre pares i fills. El llibre, editat per Penguin Random House, comptarà a més amb divertits trucs i consells.

Telefónica, com a soci tecnològic del projecte, s’encarregarà de tot el desenvolupament digital que inclou elements interactius que s’integraran amb el llibre i l’e-book per fer-ho encara més únic. Una app que es llançarà simultàniament presentarà el projecte de forma més lúdica ensenyant a cuinar en família, de manera col·laborativa i instructiva, fomentant el treball en equip i els hàbits de vida saludable mitjançant reptes, èxits i jocs. Estarà disponible per a dispositius Android i iOS, tant en tablets com en mòbils. I finalment, un web recollirà altres angles igualment interessants per als seguidors tant de Ferran Adrià com dels mons de Disney, Marvel i Star Wars.

Finalment, el projecte comptarà amb un espai televisiu que destacarà de manera senzilla i divertida els aspectes més interessants de les receptes.

Tots els beneficis que generi aquest projecte a Espanya es destinaran íntegrament per part de Disney al desenvolupament de continguts i accions que fomentin hàbits de vida saludable entre les famílies i per part de Ferran Adrià a elBullifoundation.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: