“DoItApp for Samsung”, la creació d’aplicacions a l’abast de tothom

Compartir

El nou generador d’aplicacions “DoItApp for Samsung” pot descarregar-se de manera gratuïta només des dels mòbils i tauletes Samsung, però pot compartir-se amb tots aquells Android 4.1 o superior.

 

Samsung amb col·laboració de l’empresa espanyola Iphonedroid ha creat “DoItApp for Samsung”, un generador d’aplicacions mòbils que permet crear de manera senzilla i ràpida Apps sense tenir coneixements previs sobre programació. Només cal elegir una plantilla per crear l’aplicació al gust de l’usuari i un cop acabada, compartir-la amb els familiars i els amics.

 

L’aplicació de l’empresa sud-coreana disposa d’unes plantilles predeterminades perquè cada usuari pugui personalitzar i adaptar l’app a les seves preferències depenent de l’ús que li vulgui donar. Aquestes plantilles bàsiques contenen diferents de temes, colors, tipografies i mòduls de continguts que s’adapten a cada ocasió. Tot i que Samsung ha confirmat que en els pròxims mesos n’afegirà de noves, de moment només n’hi ha tres:

  • La meva família: Plantilla per crear una aplicació on es comparteixi contingut interessant per tots els membres de la família.
  • La meva festa: Plantilla per crear una aplicació que permeti gestionar les trobades, celebracions, cites importants…
  • El meu CV: Plantilla per crear una aplicació que ajudi a l’usuari en el seu procés de cerca laboral.

 

El generador inclou un gran nombre de mòduls que permeten que el creador de l’aplicació pugui escollir el contingut i l’estil més apropiat. Segons ha confirmat Samsung, alguns d’aquests mòduls han estat dissenyats per ser utilitzats amb el bolígraf digital S Pen. A més, també ha desenvolupat mòduls corporatius perquè els creadors de l’aplicació amb “DoItApp” puguin afegir fotografies.

 

Les aplicacions creades amb aquesta app de Samsung poden incorporar els perfils a les xarxes socials del creador (Facebook, Twitter i Google), així com incloure fotografies d’altres xarxes (Flickr, Instagram i Facebook) i afegir notícies d’interès publicades a aquestes.

 

Finalment, “DoItApp for Samsung” pot descarregar-se de manera gratuïta des de Galaxy Apps  i Google Play només des de mòbils i tauletes Samsung. No obstant això, totes les aplicacions creades amb altres usuaris que tinguin smarphones amb Android 4.1 o superior.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: