Eines per a fer mems en català

Compartir

Tots hem rigut amb mems de tota mena, des d’aquell que repiula algú a qui seguim a Twitter fins aquell que ens envien pel grup de la família i que més d’un cop hem reenviat al grup de la feina. Potser fins i tot coneixem algun amic amb traça que tot sovint fa mems casolans i que fan tanta gràcia.

Però, t’has preguntat mai com fer mems tu mateix? Creus que és gaire difícil? No saps per on començar? T’ho expliquem, i t’ensenyem les eines bàsiques que pots fer servir per a crear-te els teus mems.

La primera pàgina que has de visitar és Meme Generator, on trobaràs les imatges ideals amb les que podràs crear un mem fàcilment. Només l’hauràs de seleccionar, i inserir-hi el text que consideris més graciós. Un clic, i te’l podràs descarregar. També tens l’opció de pujar-hi les teves imatges per a fer mems. Com a elements negatius, té que només permet fer servir les majúscules i que a sota de cada mem apareix l’adreça de la pàgina web incrustada.

Una altra pàgina recomanable, i que té un funcionament molt similar, és Generador de Memes; aquesta presenta els avantatges que dona una imatge sense continguts web i permet fer servir majúscules i minúscules.

Si amb això no en tens prou i vols anar més enllà, trobaràs Image Chef, que incorpora la possibilitat d’afegir-hi dibuixos i té plantilles personalitzables tant per a fons d’imatges com d’objectes concrets, com ara samarretes esportives a les que pots afegir el nom que vulguis.

I finalment, l’eina definitiva per a fer mems en català és la pàgina de mems de Pocafeina.cat, que incorpora plantilles i personatges famosos del nostre país per a fer els millors mems en la nostra llengua. I centenars de mems en arxiu amb els que et pots inspirar!

Un cop les eines són al teu abast, només cal que hi posis mans a la feina i una mica d’humor.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: