El futur de Google: convertir les converses en còmics

Compartir

Google ha aconseguit la patent sobre la tecnologia que va registrar durant l’any 2010, la qual transforma qualsevol conversa mantinguda per xarxes socials o missatgeria instantània en un còmic. Aquestes tires còmiques es podran editar i compartir a través de plataformes socials. La patent ha estat concedida a Google a través de l’Oficina de Patents i Marques dels EUA el passat 30 de desembre de 2013.

Aquestes tires còmiques es crearan mitjançant una interfície d’usuari simplificada i seran dissenyades perquè quadrin a la pantalla de qualsevol de les xarxes . No caldrà una pàgina separada per a visualitzar les tires, ja que es mostraran de manera correcte automàticament.

Òbviament, les tires han de ser editables, es podrà triar entre diferents plantilles, assignar-los un títol i triar diferents textos per a cada personatge que aparegui. I , per descomptat, es podran compartir.

Google encara no ha manifestat l’ús que donarà a aquesta tecnologia ni si l’ incorporarà a algun servei o aplicació ja existent, però per l’interès que tenia en adquirir aquesta patent es possible que aviat tinguem notícies sobre aquest tema. N’estarem pendents!

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: